ПИТ Стийлърс – КЛИ Браунс 15 Ноември

Двубоят между ПИТ Стийлърс – КЛИ Браунс ще се проведе на 15 Ноември (петък) от 03:20 часа след полунощ в среща от NFL по Американски Футбол. КЛИ Браунс се отправят към стадиона на ПИТ Стийлърс в петък. Следвайте всички залози и прогнози за NFL Американски футбол само по bet365.

Шансовете ПИТ Стийлърс да спечелят предстоящата среща са 2.30, а коефициентите за КЛИ Браунс са 1.66.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Насладете се на много спортове с bet365. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове bet365 ще покаже графика, заедно с пазарите bet365 на живо. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google. Повече новини за bet365 NFL можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

Следвайте всички залози и прогнози за NFL Американски футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG