Плажен волейбол

bet365

Плажен волейбол (наричан също плажен волейбол, и по-рядко от плажа) волейбол е отборен спорт играе на пясък, олимпийски от 1996 г. Роден като вариация на волейбол игра, от прост почивка по плажовете е развило да станат професионални спортове в страни по целия свят. Два отбора от двама играчи, всеки сблъскат върху пясъчна съд, разделен на мрежа.

Както във волейбола, на целта на играта е да се изпрати топката над мрежата, за да може той да попадне в противоположния лагер се опитва да се противопостави на една и съща цел на противниците. Всеки отбор има три докосвания на разположение, състоящи се от докосването на стената, за разлика от волейбол. Топката се поставя в играта с услуга, или изстрел от пряк слуга над мрежата в съда на съперника. Обменът продължава, докато топката докосне земята в областта, напусна терена (Out), или екип не успее в опит за атака .

Отборът, който печели точките рали точка (Rally Point System). Ако това е отборът, който получава, за да спечели на борсата, в допълнение към точката печели правото да услугата. Играчът на услугите трябва да се променят всеки път, когато има тази комбинация.

bet365 Регистрация

За спортни залози на живо, коефициенти, програма и регистрация посетете страницата за вход къмbet365 букмейкър. Залагайте без значение кога и къде се намирате с бет365 мобилно приложение (bet365 Mobile App online).

bet365 Mobile Bonus

Следете новини за любимия си отбор. Намери бет365 за мобилен телефон онлайн или таблет (download mobile app). iOs, Android, Windows и MAC. Направи регистрация и спечели до 100 евро при вход. bet365 резултати за футбол, тенис, формула 1 и още много спорт.  Гледайте мачове на живо (live straming), спортни залози и прогнози от бет365

Гледай любимия си отбор в различните лиги и купит, чрез bet-bg.com. Нашите анализи и статистики за залози може да намерите за много футболни шампионати. Например, Шампионска лига, Висша Лига, Лига Европа, Ла Лига, Серия А, Лига 1 и още много други от bet-bg.

Директен линк за вход и bet365 Регистрация

Voleibol bet365 – BET-BG.com