Попович посочи наследника на Дънкан

Наставникът на Сан Антонио Спърс Грег Попович вече е готов с намирането на заместник на Тим Дънкан, който в края на миналия сезон прекрати кариерата си. Това е 25-годишния Кави Леонард, който при последния триумф на „шпорите“ в НБА беше избран за MVP на финалите.

Кави Леонард е орисан да замести легендарното тежко крило на Спърс.

Тим Дънкан, който след 19 години в НБА реши да сложи край на кариерата си, остана в щаба на Грег Попович без да има точно обособена роля в момента. Дънкан остави празнина в състава на Сан Антонио, която Попович вече има идея как да запълни.

„Kави Леонард показва друго лице. Говори по време на прекъсванията. Шегува се с хората. Иска топката повече, а съотборниците му знаят как и кога точно да го намират. Той ще ги поведе и ще им даде пример. Прилича ми доста на Тими“, сподели Попович.

Кави Леонард има пет сезона зад гърба си в НБА и общо 324 изиграни срещи. Той записва средно по 14.3 точки и 6.3 борби на мач. Роденият в Лос Анджелис баскетболист на два пъти е избиран за „Защитник на годината“.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Вижте всички залози за Баскетбол само по bet365