Попович посочи наследника на Дънкан

Кави Леонард е орисан да замести легендарното тежко крило на СпърсНаставникът на Сан Антонио Спърс Грег Попович вече е готов с намирането на заместник на Тим Дънкан, който в края на миналия сезон прекрати кариерата си. Това е 25-годишния Кави Леонард, който при последния триумф на „шпорите“ в НБА беше избран за MVP на финалите.

Междувременно, залози затова Леонард да получи приза MVP през редовния сезон на идната кампания се приемат при коефициент от 14.00. Шансовете на Спърс да спечели Източната конференция са оценени на 6.00, а тези да грабне шампионската титла в лигата- на 9.00.

Тим Дънкан, който след 19 години в НБА реши да сложи край на кариерата си, остана в щаба на Грег Попович без да има точно обособена роля в момента. Дънкан остави празнина в състава на Сан Антонио, която Попович вече има идея как да запълни.

„Kави Леонард показва друго лице. Говори по време на прекъсванията. Шегува се с хората. Иска топката повече, а съотборниците му знаят как и кога точно да го намират. Той ще ги поведе и ще им даде пример. Прилича ми доста на Тими“, сподели Попович.

Кави Леонард има пет сезона зад гърба си в НБА и общо 324 изиграни срещи. Той записва средно по 14.3 точки и 6.3 борби на мач. Роденият в Лос Анджелис баскетболист на два пъти е избиран за „Защитник на годината“.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.