Порто – Пасош Ферейра 02 Декември

Двубоят между Порто – Пасош Ферейра ще се проведе на 02 Декември (понеделник) от 22:45 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Порто претендира за победа с 2:1 в Швейцария срещу Йънг Бойс в четвъртък вечерта и сега насочи вниманието си обратно към Примейра Лига.

Коефициентът за победа на Порто е 1.20. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Пасош Ферейра е 13.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Порто – Пасош Ферейра: Статистика Н2Н

Като домакин, Порто не е губил от Пакош Ферейра в последните 15 срещи помежду им.
Порто не са губили в последните 9 свои домакинства.
Зе Луис е голмайстора на Порто с 6 гола. Douglas Tanque има 4 гола за Пакош Ферейра.

Порто – Пасош Ферейра: Прогноза

Уверени сме, че Порто ще спечели до нула в понеделник вечер и предвиждаме краен резултат в тяхна полза. Домакините са леки фаворити и надминаха своите гости във всички отдели до този сезон, Въпреки това, за да отстъпи в собствения си двор, Порто ще бъде уверен да запази още една празна мрежа и да събере още три точки в понеделник. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com