Прогнози за Копа Америка

Не много хора знаят, че Копа Америка е най-старият турнир за национални отбори в света. Поради тази причина от Efirbet.com решихме да включим професионални прогнози и за Копа Америка, за да може залагащите да са с едни гърди напред. Най-много пъти шампион в този турнир е бил Уругвай – 15. Актуалният шампион пък е Чили, който срази Аржентина във финала.

Турнирът през сезон 2016 е по-специален, защото се празнуват 100 години от първото издание на надпреварата. За домакин бе избран САЩ, който като немалко други държави, получава покани за участие в традиционно южноамерикански сблъсък. Факт е, че в това състезание среща си дават едни от най-добрите отбори в света. Това обаче не гарантира, че прогнозите за фаворит ще са успешни и ще увеличат шансовете ви, разбира се, ако играете само за краен резултат. Говорим за класата на Аржентина, Бразилия, Уругвай, Чили и прочие. Това са доста световни титли и доста велики играчи. Лео Меси винаги е основната фигура в такива сблъсъци, докато Неймар няма да участва в турнира. Бразилците обаче винаги са фактор с безброй национали, които бълват и пращат да играят в чужбина. Уругвай пък е воден от играч като Луис Суарес, докато за Чили Алексис Санчес и Артуро Видал са водещи футболисти.

Тази година форматът е по-различен, но на 4 юни голямата битка започва и няма да има спирка до финала. Нашите прогнози за Копа Америка са обосновани и са писани от експерти в тази област, които ще се постараят след подробни анализи да увеличат шанса ви за успех, като споделят своите предвиждания за всяка среща. Проблем за феновете у нас може да са традиционно по-късните часове, но ако си почитател на горещия южноамерикански стил, това не е голяма пречка. А и шансът да видиш такива звезди винаги си струва в бледото откъм други събития, освен Европейското, лято.

И тук винаги сме способни да видим някоя изненада и пак препоръчително е да се гонят такива, предвид много изравнените възможности на отборите. Един истински горещ турнир за лято 2016, които ще накара феновете на залозите и футболните прогнози да се активизират значително.