Реал Мадриз – Халапа до 20 четвъртък 26 Март

Двубоят между Реал Мадриз – Халапа до 20 ще се проведе на 26 март (четвъртък) от 01:15 часа след полунощ в среща от Лига Юноши на Никарагуа. Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък, така че определено очакваме убедително представяне от Реал Мадриз.

Коефициентът за победа на Реал Мадриз е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Халапа е 3.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Мадриз – Халапа до 20: Двубой статистика

Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък, така че определено очакваме убедително представяне от Реал Мадриз.

Реал Мадриз – Халапа до 20: Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от Реал Мадриз в ранните часове на четвъртък.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Nicaragua Primera Division можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com