Регистрирайте се безплатно в Академията на Елиът Рой

Елиът Рой се смята за най-добрия треньор в покер света и следващата седмица идва вашият шанс да се възползвате от някои от техниките и стратегиите за успех, които е усъвършенствал треньорът на най-добрите покер играчи в света. Той ще бъде домакин на втория си „Poker Mind Coach Academy Open House“ в периода 26-29 декември.

Нещо повече, Елиът ще отвори регистрационен прозорец за публична регистрация в Академията си между 26 и 31 декември. За да може Елиът и неговият екип да запазят свежестта си и да могат да се съсредоточат усилено върху клиентската си база, регистрацията понастоящем е ограничена до 2-3 пъти годишно, така че сега е моментът да проверите какво предлагат.

Между 26 и 28 декември ще има 9 „Sneak Peeks“, като по един от тях ще се пуска на всеки 8 часа, а в петък, 29 декември, Елиът ще бъде домакин на лайв уебинар, в който ще сподели някои прости стратегии за превръщането на 2018 в страхотна покер година.

Темите, които ще бъдат засегнати включват, „Как да поемем контрол над тилта“, „Истинската дефиниция на ментал играта“, „Как да се превърнем от професионалисти на средните нива в професионалист на високите“ и „Планът на Федор Холц“.

Безброй топ професионалисти разчитат на тренировките на Елиът Рой, като един от най-големия европейски победител в турнирите на живо, Федор Холц, двукратният победител в WSOP $50,000 Poker Player’s Championship Брайън „tsarrast“ Раст, както и бившият Играч на годината на WPT Джонатан Литъл , легендите от кеш игрите с високи залози Шон „Doorbread“ Рафаел и Гейбриъл „verve-oasis“ Гофи и онлайн феномените Самуел „€urop€an“ Вусден и Томи „elmerixx“ Брук. Можете да прочетете отзивите на всички тези страхотни играчи и на много други в уебсайта на Елиът.

Не пропускайте тази невероятна възможност и се регистрирайте безплатно чрез тази връзка, а ако ви хареса това, което видите, запомнете, че публичната регистрация ще приключи в 18:59 часа българско време, в неделя, 31 декември.

Bet365 Poker

ВХОД КЪМBET365 Poker

bet365 poker предлага до 100 евро за нови играчи и турнирни билети на стойност 5 евро. За повече подробности вижте на bet365

Bet365 Poker Mobile

Мобилен покер в bet365 е на разположение на iPhone, iPad и Android. Изтеглете новото bet365 poker mobile app приложение, за да се насладите на свеж вид, по-бързо време за зареждане и по-добро мобилно покер действие. Бързо време за зареждане и опростена навигация с достъп до ексклузивните таблици Premium на bet365.

Вижте онлайн покер залата на bet365 ! За регистрация натиснете по- долу:

 bet365

 

Подобрената игра и анимация и всички покер играчи се броят към всички промоции, включително VIP Схемата. Откриващ бонус Бет365 Покер – безплатен билет за кеш игрите в размер на 5 € / 100% до € 100 + € 5 турнирни токени.