Розенборг – Динамо Загреб 27 Август

Двубоят между Розенборг – Динамо Загреб ще се проведе на 27 Август (вторник) от 22:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Розенборг имаше две цели в първия мач в Хърватия миналата седмица. Първата бе да остане в мача и втората да вкара гол. Нито една от тези цели не беше изпълнена.

Коефициентът за победа на Розенборг е 2.60Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Динамо Загреб е 2.60Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Розенборг – Динамо Загреб: Двубой Статистика

Динамо Загреб нямат загуба в последните си 12 мача.
Резултат от първият мач: Динамо Загреб – Розенборг 2-0.
Динамо Загреб са в победна серия от 3 мача.

Розенборг – Динамо Загреб: Прогноза

Онези, които искат да заложат на резултата, могат да изберат победа у дома, което изглежда с привлекателна цена. Розенборг показаха повече от достатъчно, за да подскажат, че могат да надминат посетителите сега, когато са заобиколени от уюта на дома.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com