Русия – Шотландия четвъртък 10 Октомври

Двубоят между Русия – Шотландия ще се проведе на 10 октомври (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Едва е минало половината от времето в I квалификационна група I 2020, но Русия и Шотландия вече имат значително различни стремежи за останалите им кампании.

Коефициентът за победа на Русия е 1.53. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Шотландия да победят се приемат с коефициент 7.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Русия – Шотландия: Двубой статистика

Русия не са губили в последните 6 свои домакинства.
Статистиката на Русия като домакин този сезон: 3-0-0.
Шотландия са в серия от 3 поредни загуби.

Русия – Шотландия: Прогноза

Заедно с неуспеха да отбележи в осем от последните си 15 гостувания, Шотландия също допусна поне два гола при осем отделни случая по време на едно и също пътуване. Русия удари мрежата два пъти срещу шотландците в Глазгоу миналия месец, а ние ги подкрепяме да повторят трика в четвъртък и да победят до нула. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com