Сакай коментира двубоя с Благой Иванов

Сакай коментира двубоя с Благой Иванов. Той призна, че е задържал мрежата неволно и това не е променило хода на битката.

Сакай си спчели рекорд 4-0 в UFC с победа над Благой Иванов в съвместното събитие на UFC на ESPN 9 в събота в UFC APEX в Лас Вегас. Неговата победа не беше без противоречия, в третия рунд Иванов го събори на земята, но Сакай се хвана за мрежата и така успя да се измъкне.

„Това беше нещо напълно подсъзнателно“, каза Сакай „Беше неволно, не съм го планирал. Това е нещо, което никога не бих направил нарочно. Това не би променило резултата от двубоя. Спечелих битката. ”

За нарушението си Сакай получи само предупреждение.

Сакай влезе в двубоя в събота под №13 в официалната класация на претендентите на UFC в тежка категория. Бившият боец ​​на Беллатор спечели шест поредни двубоя, включително нокаут на Марчин Тибура и Чейс Шерман. Той отказа да назове следващ противник, но сподели, че няма търпение да влезе в топ 10.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365 mma. Насладете се на много спортове с bet365 на живо.Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на betbg365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Бокс можете да прочетете на нашата bet страница BET BG.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet365 Коефициенти

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com