САЩ държи всички козове в Хейзълтайн

САЩ поведе Европа с 9,5-6,5 позиции при сингълите в неделя, но Дарън Кларк настоява, че страната му все още има шанс да спечели Райдърс Къп за четвърти пореден път.

След като домакините „варосаха“ Европейците в сутрешните мачове в петък, страната на Кларк даде крачка назад за резултата от 6,5-6,5 след първата игра в Събота.

Въпреки това Американците се радват на отлична серия след като Jordan Spieth и Patrick Reed, и Phil Mickelson и Matt Kuchar записаха победи в Hazeltine.

JB Holmes и Ryan Moore след това победиха Lee Westwood и Danny Willett на последната дупка с голфър от Worksop, който пропуска пат на три крачки от 18-та дупка, след като Европейското дуо имаха шанс за половината.

Въпреки това Кларк казва: „Ние ще трябва да работим усилено в неделя. Преди сме го правили от по-лоша позиция. Трябва да вярваме в себе си защото това е прецедент.“

САЩ се нуждаят от 5 точки в Неделните 12 синглови мачове за да успеят да спечелят Райдърс Къп, докато Европа се нуждаят от 7.5, за да запазят трофея, който държат от 2010г. насам.

Шансовете Дъстин Джоунс да спечели решаващия пут в Купата на Райдър е 5/1, докато Уестууд е с коефициент 11/10, за да победи Райън Муур в синглите в неделя.

Вижте още прогнози и залози за Голф само по bet365.