Селта Вито – Севиля 07 април

Двубоят между Селта Вито – Севиля ще се проведе на 7 април (събота) от 17:15 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. този мач ще бъде решаващ за местата на Лига Европа. Но нито един от отборите няма потенциала да се изкачи до първите четири места.

Коефициентът за победа на Селта Вито  е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Севиля   е 3.30Вижте ТВ Програма за мача тук.


Селта Вито – Севиля: Статитика Н2Н

Севиля са без загуба  в последните шест мача срещу „Селта Виго“ във всички състезания, с 3 победи и 3 равенства.

Шест от последните 7 h2h срещи имаха над 2.5 гола.

Двата отбора отбелязаха в 6 от последните 8  двубоя.

Селта не са печелили домакински мач срещу Севиля в последните 4 двубоя, но са загубили само 1 и са изравнили останалите 3.

Прогноза

Очакваме сложна среща. Селта са с високо самочуствие у дома, а Севиля можеше да започне с ротация в своите единайсет, заради предстоящата им финална среща в Шампионската лига. Това би могло да увеличи шансовете на домакините за победа срещу един от своите постоянни съперници.

Селта -DNB, BTTS, Яго Аспас да вкара по всяко време

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com