Скоулс: Пълна катастрофа! Не искам Юнайтед да заприличва на Арсенал

“В Юнайтед цареше пълна бъркотия. В този клуб има определени стандарти, които трябва да се следват. Никой в настоящия отбор – играчи и мениджър, не ги покриват. В продължение на 20 години Манчестър Юнайтед имаше идентичност – бърз футбол, пасове напред, тичане. В последните три години отборът е много далеч от това. Нещо не работи. Какво се опитваха да направят срещу Ливърпул? Представянето бе шокиращо.Върнаха се към схемата с трима бранители, което през миналия сезон бе катастрофално. Второто полувреме бе абсолютна катастрофа. Ливърпул имаше стил, а Юнайтед нямаше представа какво прави. Клубът върви в грешна посока. Трябва да се бори за Премиър лийг и Шампионската лига, а ето къде се намира в момента. Похарчиха се 300 милиона и отборът е на шесто място в първенството. С тези ресурси би трябвало да се конкурират с Реал Мадрид,Барселона и Байерн ( Мюнхен) ”

Надявам се, че никой от играчите няма да започне да се извинява в “Туитър”. Спрете да пишете в социалните медии и започнете да играете! Последното нещо, което искам да видя, е Манчестър Юнайтед да се задоволява с четвъртото място и спечелването на ФА Къп. Това прави Арсенал.
Не искам мениджърът да бъде уволняван, но става дума за стандарти, които не се покриват. Ман Юнайтед няма нужда от нова философия. Клубът имаше такава, която работеше успешно в продължение на 20 години”, сподели разгневеният Скоулс.

Източник: Sportal

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.