Слаб Реал измъкна победата от ПСЖ. Парижани тотално надиграха Роналдо и компания

Слаб Реал Мадрид си осигури място на осминафиналите на Шампионска лига, след като успя да победи ПСЖ с 1:0 на „Сантяго Бернабеу“.

Възпитаниците на Рафа Бенитес почти сигурно ще завършат група „А“ на първо място. В момента „кралският клуб“ води в класирането с актив от 10 точки. След него са Пари Сен Жермен със 7 точки.

Момчетата на Лоран Блан показаха какво могат и тотално надиграха Реал Мадрид. Гостите изпуснаха 7-8 стопроцентови чисти положения пред вратата на Кейлор Навас, а Анхел ди Мария нацели гредата минути преди края на редовното време. Очевидно късметът не бе на страната на ПСЖ и това бе първа загуба за Ибрахимович и компания от началото на сезона.

Слаб

Срещата започна с натиск на гостите и шървото голово положение се откри пред Едисон Кавани, но уругваецът не успя да се възползва от ситуацията.

В 10-тата минута се стигна до неприятен сблъсък межди Иско и Серж Орие, където испанеца получи аркада на главата и трябваше да бъде превързан. По-късно стана ясно, че Иско е получил 9 шева на главата си в болницата в Мадрид.

Слаб

Пресата на ПСЖ над слаб Реал продължи. Противно на очакванията Реал стигнаха до комичен гол в 35-тата минута. Начо влезе на мястото на получилия контузия Марсело и след неразбирателство в наказателното поле на ПСЖ, успя да открие резултата.

Въпреки гола, парижани продължиха да са по-дейният  отбор на терена и основен виновник за загубата бе Едисон Кавани, който опропасти няколко перфектни голови ситуации.

Следващия кръг ПСЖ гостуват в Малмьо, а слаб Реал Мадрид са гости на Шахтьор Донецк.

https://www.youtube.com/watch?v=U_INP6RqVUY