Словакия – Парагвай 13 Октомври

Двубоят между Словакия – Парагвай ще се проведе на 13 октомври (неделя) от 21:45 часа в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Словакия е най-добрата в удобствата на дома си, не очаквайте вълнуващ сблъсък този уикенд, тъй като те се срещат с латиноамериканския отбор след близо десетилетие.

Коефициентът за победа на Словакия е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25Залози за това Парагвай да победят се приемат с коефициент 3.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Словакия – Парагвай: Двубой статистика

Единствената им скорошна среща, която се състоя през 2010 г., видя, че Парагвай регистрира победа с 2:0.

Словакия – Парагвай: Прогноза

Като се има предвид, че опонентите са отбелязали в последния си излет, със сигурност има причина да вярваме, че нито един отбор няма да поддържа мрежата си непокътната в неделя.

Освен това домакините са вкарали два гола или повече в три от предишните си четири мача у дома, докато Парагвай вкара четири в последното си пътуване. Като се има предвид, че двете страни са имали слабо присъствие в атала, изглежда, че въпросът с висока оценка е със сигурност е най-ценния залог за този мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com