Словакия – Уелс четвъртък 10 Октомври

Двубоят между Словакия – Уелс ще се проведе на 10 октомври (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Уелс е изправен пред задължително спечелен сблъсък при посещението тази седмица в Словакия. Райън Гигс и неговите хора можеха да излязат за участие в Евро 2020.

Коефициентът за победа на Словакия е 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Уелс да победят се приемат с коефициент 3.10. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Словакия – Уелс: Двубой статистика

Словакия не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Уелс.
Уелс са в серия от 3 поредни загуби като гост.

Словакия – Уелс: Прогноза

Словакия разглежда това като възможност да нокаутира съперника за секунда, като същевременно се държи в силна позиция. Те ще гонят победа тук, която идва след някаква силна домашна форма. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com