Смолевичи – Динамо Минск резерви

Двубоят между Смолевичи – Динамо Минск резерви ще се проведе на 23 април (четвъртък) от 15:00 часа в среща от Лига на Резервите на Беларус. Очакваме много интересен двубой, тъй като гостите се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Динамо Минск в четвъртък.

Коефициентът за победа на Смолевичи е 6.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Коефициентът за победа на Динамо Минск е 1.30. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Смолевичи – Динамо Минск резерви: Двубой статистика

Очакваме много интересен двубой, тъй като гостите се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Динамо Минск в четвъртък.

Смолевичи – Динамо Минск: Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от Динамо Минск в четвъртък.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Premier League можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com