Съни Едуардс – Райън Фараг 26 Октомври

Двубоят между Съни Едуардс – Райън Фараг ще се проведе на 21 октомври (неделя) около 21:00 часа след полунощ в битка от UFC по Бокс. Можете да гледате Съни Едуардс срещу Райън Фараг онлайн. Прегледайте нашите безплатни спортни прогнози и най-добри коефициенти от водещата компания за залагания bet365

Коефициентите Съни Едуардс да спечели предстоящата среща са 1.16, а шансовете за Райън Фарагса 4.50

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

 

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата между Съни Едуардс – Райън Фараг На вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BGц