Тайсън за Кобрата – той ще донесе световна титла

Легендарният боксьор Майк Тайсън от вчера е в България. 50-годишният американец е един от най-добрите боксьори за всички времена в тежка категория. Тайсън става световен шампион през 1986 година във версиите  WBC  и  WBA. За последно е №1 в тежка категория през 1996 година. 

Най-големият жив боксьор на планетата пристигна в София, за да влезе в къщата на „ВИП Брадър“ и по покана на енергийната напитка Black. На летището в София го посрещнаха стотици фенове. Те изпаднаха в истерия, когато го видяха. А надеждата им да се докоснат до бившия световен шампион по бокс в свръхтежка категория се изпари бързо.

За сигурността на Тайсън в София ще се грижат 7 бодигардове. Те допуснаха до Железния само малка група негови почитатели, които успяха да вземат автографи. Тайсън се качи в луксозен черен джип и пое към столичен хотел.

Бившият световен шампион за профедионалисти в тежката категория на баксо Майк Тайсън, даде специална пресконференция за българските журналисти. Той говори в боксовия клуб на братята Кубрат и Тервел Пулеви в София. Големият шампион е в България.

„Запознах се с Кубрат и Тервел и техните семейства. Засега не сме обсъждали съвместни начинания, но ще видим. Въпросът остава отворен. Беше приятна задушевна среща, те бяха със съпругите си, аз бях с моята“, каза Тайсън.

„Харесва ми как се бие Кубрат. Определено“, коментира Железния.

Тайсън получи скъп подарък от братя Пулеви (реплика амфората ритон от Панагюрското съкровище, известна като “Седмината срещу Тива”), както и два бели гълъба, а посещението му очаквано бе съпроводено от голям интерес.

Вижте още прогнози и залози за Бокс и Бойни спортове само по bet365.