Тамбов – Спартак Москва събота 27 Юли

Двубоят между Тамбов – Спартак Москва ще се пороведе на 27 юли (събота) от 16:30 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Тамбов е ново допълнение към това състезание. И очевидно, те се опитват да отхапят повече от това, което могат да дъвчат. Загубиха и двата си мача досега.

Коефициентът за победа на Томбов е 5.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Спартак Москва е 1.66. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Тамбов – Спартак Москва: Двубой статистика

Тези два отбора не са се срещали един с друг досега.

Тамбов – Спартак Москва: Прогнози

Нещо повече, Спартак иска да избегне случилото се миналата година и да пропусне важните разлики от най-малките маржове. Те ще дадат най-доброто на терена, за да регистрират огромна победа, която не само ще подобри позицията им в таблицата, но и ще им даде инерция. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com