Торино срещу Рома

Серия А,  неделя, 13:30
Стадио Олимпико ди Торино в Торино
Среща от шестия кръг на Серия „А“
Последните 10 срещи на Торино във всички турнири: Общо 4 победи, 4 равенства и 2 загуби. От тях 2 победи и 1 равенство в последните 3 домакинства.

Последните 10 срещи на Рома във всички турнири: Общо 5 победи, 3 равенства и 2 загуби. От тях 1 победа, 3 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.
В последните 10 директни срещи домакините нямат победа, гостите имат 7 победи и 3 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Торино имат изиграни 5 срещи, като домакините нямат победа, гостите имат 2 победи и 3 пъти са завършили наравно.

Прогноза: Труден за прогнозиране мач, в който може да се получи всякакъв резултат. Домакините са един от най-трудно предсказуемите отбори в страната от началото на този сезон. Торино  обаче си остава един от най-коварните съперници за водещите отбори в страната. Още повече, че предстоящият двубой ще се играе на „Олимпико“, така че местният тим има сериозни надежди да измъкне нещо от задаващия се голям двубой.

Рома разполага със страхотна индивидуална класа, която е в състояние да срази всеки един тим на местно ниво, вероятно с изключение на Ювентус.
Въпреки това римляните са задължени да направят всичко по силите си, за да се задържат в челото на класирането и да се поздравят с директно участие в групите на „Шампионска лига“.
Очакванията при смела прогноза са за победа на Торино.

Коефициентите на bet365 за срещата са:

победа на Рома     при равен резултат     победа на Торино
2.05 3.50 3.60

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.