Тотнъм подписа договор с Джордж-Кевин от Марсилия

Тотнъм завърши подписването с атакуващия полузащитник Джордж-Кевин Н’Коудоу от Марсилия.

21-годишният футболист подписа договор, който е в сила до 2021 година, докато Тотнъм изпращат Клинтън Н’Жие в Марсилия за един сезон.

Сделката с Н’Коудоу бе в процес на подготовка от известно време и играчът транира с Тотнъм през изминалата седмица, след като всички условия бяха договорени.

Въпреки това, подписването претърпя промяна в президентството на Марсилия и нуждата от подписването на договора с Н’Жие.

Роден във Версай, Н’Коудоу е международен френски футболист, който стартира кариерата си в Нант преди да се премести в Марсилия миналото лято.

Той се наслаждава на впечатляващ сезон за Марсилия, след като отбеляза 10 гола в общо 41 мача, както и невероятните 4 гола в Лига Европа.

Той сподели на страницата на Тотнъм: „Наистина съм щастлив, че подписвам за този отбор. Това е един голям английски клуб с голяма амбиция, което реално е причината да се преместя тук“.

„Винаги съм мечтал да играя в Англия и съм гледал много футбол от Висша лига миналата година, включително и играта на Тотнъм. Това е, което ме привлече.“

„Нямам търпение да започна да играя за Висша лига и английския футбол като цяло. Този стил на игра ми пасва идеално, взривоопасен е!“

„Всеки знае, че аз съм бърз играч и обичам да дриблирам около играчите, така че английската лига е най-добрия вариант за мен!“

Автор Bet BG/Бет БГ