Тотнъм спечели с 3:1 домакинството си срещу Лестър

Тотнъм спечели с 3:1 домакинството си срещу Лестър. Отборът на Маурисио Почетино игра за трети пореден мач на „Уембли“ и не допусна грешка, въпреки отсъствието на основни играчи като Хари Кейн и Деле Али. Давинсон Санчес откри резултата през първото полувреме, а Кристиан Ериксен направи 2:0 след почивката. Малко преди гола на датчанина Джейми Варди пропусна дузпа. Той се реваншира с попадение за 2:1, но Сон се разписа в края, за да подсигури успеха на лондончани.

Без някои от основните си играчи Тотнъм изглеждаше

колеблив в началото, а Лестър се опита да се възползва от това. Лондончани не изневериха на стила си и опитваха да атакуват при всяка възможност. При първата по-интересна ситуация около наказателното поле на гостите Сон получи жълт картон за симулация, след като падна в наказателното поле. В девета минута „лисиците“ пропуснаха да поведат. Първо Хари Магуайър стреля с глава след центриране на Мадисън, но Лорис спаси. Секунди по-късно Барнс бе изведен на добра позиция, но ударът му мина встрани от вратата.

„Шпорите“ също имаха отлична възможност. Дани Роуз навлезе в наказателното поле и стреля. Шмайхел се намеси и успя да отрази изстрела. В 33-ата минута отборът на Почетино успя да поведе. Центриране на Ериксен намери Давинсон Санчес и той с глава прати топката в мрежата. След попадението Тотнъм имаше предимство и контролираше събитията на терена до почивката, но без да създаде нещо сериозно пред Шмайхел.

След почивката Лестър бе по-активният отбор, но бе неефективен в заключителната фаза. Първо Демарай Грей получи шанс след центриране на Перейра и стреля с глава, но право в Лорис. След това отново англичанинът отправи удар и отново топката се озова в ръцете на френския вратар. След час игра Пюел реши да пусне в игра Джейми Варди. Докато нападателят изкачваше да влезе на страничната линия, Лестър спечели дузпа за нарушение на Вертонген срещу Мадисън. Варди влезе и веднага застана зад бялата точка, но не изпълни добре дузпата и Лорис спаси.

Малко след това Тотнъм увеличи аванса си. Гостите загубиха топката в опасна зона, Йоренте подаде на Ериксон, а датчанинът с прецизен ъгъл прати топката в десния ъгъл за 2:0. “Лисиците” не се отчаяха от това развитие и продължиха да създават положения. Харви Барнс пропусна великолепна възможност да намали. Той бе изведен сам срещу Лорис, но стреля близо до вратаря и той направи отлично спасяване.

Варди до някаква степен се реваншира за пропусната дузпа в 76-ата минута. Тогава той засече подаване на Перейра и намали на 2:1. Нападателят бе близо до изравняване малко по-късно. Влезлият като резерва Келеши Иеаначо пък стреля встрани от вратата. След пропуснатите възможности Лестър допусна нов гол. В самия край Сон се измъкна от защитата на гостите и сложи край на интригата.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.