Турнири Лоялност – Бронз bet365 Покер

Турнири Лоялност – Бронз bet365 Покер. Печелете Турнири Лоялност, за да получите своя дял от хилядите в наградни фондове всеки месец!

Турнири Лоялност – Бронз

  • Гарантирани Билети за Турнир за общо 100€.
  • Турнирите се състоят всеки ден в 19:00 GMT.
  • Билети за Турнири Лоялност може да бъдат закупени от Магазина срещу 20 bet365 Coins.

Всички играчи в bet365 автоматично стават членове на Клуб Лоялност.

За да натрупате Status Points, трябва да изпълните един от следните критерии в покер за реални пари: да участвате с чипове за пот на кеш маса, от който е взет рейк. Да платите такса за участие на Турнир или Sit & Go.

Събирайте Status Points, за да изпълнявате Стъпки Лоялност. Всяка завършена Стъпка Лоялност носи bet365 Coins, които може да се ползват в Магазина.

Status Points се печелят по курс 10 за всеки 1€/1£ начислен рейк или такса за турнир.

bet365 poker bonus 365 bet-bg.com бет365 покер бонус

Вземи НОВ БОНУС за bet365 poker. За да се вземе бонуса е нужно да се направи bet365 poker регистрация.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи. С бонуса “Нов играч” можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Вземи bet365 poker bonus като посетите линка за вход/регистрация. Изтегли безплатно мобилното приложение на bet365 poker mobile app download (Android & iOS).

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet-BG.com