Т.Н.С. – Копенхаген вторник 23 Юли

Двубоят между Т.Н.С. – Копенхаген ще се проведе на 23 Юли (вторник) от 21:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Светиите ще трябва да направят чудо, ако искат да преминат през следващия кръг срещу тази датска опозиция. Вярно е също, че TNS взе короната в лигата си през миналия сезон.

Коефициентът за победа на Т.Н.С. е 7.50Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Копенхаген е 1.36Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Т.Н.С. – Копенхаген: Двубой Статистика

ТНС нямат загуба в последните си 25 мача.
ТНС не са губили в последните 10 свои домакинства.

Т.Н.С. – Копенхаген: Прогноза

Датската опозиция наистина е прогонила конкурентите по пътя им към титлата и в сравнение с това светиите не са такава заплаха. Също така, Суперлигата е много по-добра конкуренция от тази на Уелската Висша лига. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com