Уест Хям – Арсенал 12 януари bet365

Двубоят Уест Хям – Арсенал от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 12 януари (събота) от 14:30 часа. Двата местни съперника се изправят един срещу друг на стадион Лондон в 22-ри кръг. Арсенал се надява да влезе в топ четири на Висшата лига с победа над Уест Хям.

Коефициентът за победа на   Уест Хям  е 3.40 Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на  Арсенал е 2.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уест Хям – Арсенал: Статистика Н2Н

Фелипе Андерсон е голмайстора на Уест Хям с 8 гола. Пиер-Емерик Обамеянг има 14 гола за Арсенал.
Преди година Уест Хям бяха номер 18 в класирането с 19 точки. Сега са номер 10 с 28 точки.
Уест Хям не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Арсенал.

Уест Хям – Арсенал: Прогноза

Хамърс се опитват да намерят своята най- добра форма напоследък, но трябва да им се признае и , че те бяха възпрепятствани и от контузии на играчи. Марко Арнаутович вкара, но след това претърпя още една контузия в победата с 2-0 във ФА Къп над Бирмингам Сити. Той трябва да се възстанови навреме, за да се изправи срещу Арсенал.

Както и да е, чуковете са трудни за побеждаване у дома и ние очакваме, че ще вземат нещо от съботния мач срещу колегите от столичния клуб. Стрелците преследват място в Шампионска лига, но бяха победени от Ливърпул в последния им мач в Премиършип.

И двата отбора да отбележат и над 2.5 гола в мача

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG