Уигън – Стоук Сити вторник 13 Август

Двубоят между Уигън – Стоук Сити ще се проведе на 13 август (вторник) от 21:45 часа в среща от Купата на Лигата. След големи усилия в отварящия мач, Уигън се подобри само преди няколко дни, тъй като претърпяха поражение от Престън. Латиците ще се радват да се завърнат у дома за този мач за купата на EFL.

Коефициентът за победа на Уигън е 3.00. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Стоук Сити е 2.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уигън – Стоук Сити: Статистика Н2Н

Като домакин, Уигън не е губил от Стоук в последните 6 срещи помежду им.
Стоук са в серия от 3 поредни загуби.
Уигън не са губили в последните 13 свои домакинства.

Уигън – Стоук Сити: Прогноза

Преди този мач целите са лесни за фантазиране. По-важното е, че като се има предвид представянето на двата отбора в началото на сезона, „Над 2,5 гола“ изглежда по-вероятно и с по-добри коефициенти. Уигън изглеждаше много ефективно в атака, когато играеше у дома, но също така и допусна много цели. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Carbao Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com