Уилет е предупреден да очакват реакция от САЩ

Дани Уилет е бил предупреден от Колин Монгомъри да очаква ответен удар от страна на голф – феновете на САЩ след коментари, които брат му направи в една статия.

28-годишният голф играч от Шефилд е един от шестте новобранци в отбора на Дарън Кларк. Тимът от 12 мъже на Европа смята да отнеме Райдър купата на САЩ за четвърти пореден път, благодарение на успеха им на Мастърс турнира в Аугуста Нешанъл по-рано тази година.

Въпреки това по време на подготовката на отборите за уикенд турднира в Хейзелтайн, Минесота, който започва в петък, междувременно в едно списание излезе статия, в която братът на Уилет, Пит е силно критичен към феновете на американския голф и играчите на САЩ, които се ръководят от Дейвис Ловта III тази година.

Монгомъри, който е ветеран в Райдърс къп ще остави Уилет да се пържи на гнева на феновете и сподели:

„Как  е възможно той дори да си помисли, че по този начин би помогнал на брат си или да помогне на Европа да спечели Райдърс Къп?“

„Той очевидно си няма представа, братът, както е да бъдеш тук и да играеш за Райдърс Къп в Америка.  Тя може да бъде груба и може да бъде още по-груба към брат му сега, както и за останала част от отбора на Европа.“

Шансовете на Уилет да бъде голмайстор на купата на Радър са 20/1, докато шансовете на Европа да спечелят срещу САЩ са 15/8, които от своя страна могат да бъдат подкрепени с 4/7 за да излязат на върха.

Вижте всички прогнози и залози за Голф само по bet365.

Автор Bet BG / Бет БГ