Фавър: Балотели трябва да остане сериозен

Наставникът на Ница призова италианския голмайстор да запази професионално поведение на и извън терена.

Старши-треньорът на Ница Люсиен Фавър се надява, че Марио Балотели ще продължи да прави малки стъпки към достигането на пълния си потенциал и ще държи личния си живот извън терена. Лошото момче на италианския футбол прави зашеметяващ старт на кариерата си в Лига 1 след присъединяването си от Ливърпул през това лято, като до момента има четири гола в два изиграни мача.

Ставката затова Балотели да бъде точен и в неделната визита на Нанси е 3.00, а тази отборът му да успее да измъкне пълния комплект точки от стадион „Марсел Пико“ е 3.10. Шансовете затова Нанси да води в резултата на полувремето са оценени с коефициент 3.25.

Марио Балотели подписа с Ница в края на летния трансферен прозорец като „свободен агент“, след като се оказа ненужен в Ливърпул. 26-годишният нападател се справя отлично във френския шампионат до момента, но наставникът му Фавър смята, че той трябва да подобри работната си етика, ако иска да продължава да върви напред.

„Балотели трябва да върви стъпка по стъпка. Той няма да започне да тича по 11 км в мачовете, но трябва да показва повече воля при движението си по терена. Той е много схватлив и отново се усмихва, когато отбележи гол. Внася ведро настроение в групата, но трябва да остане сериозен и да не позволява на личния му живот да влияе на играта му“, каза германският специалист.

С головете и силните си игри до момента Балотели помогна на Ница да се изскачи на върха в класирането на френския шампионат. В миналия кръг футболистите на Фавър подчиниха Монако с 4:0 у дома, а две от попаденията реализира именно на италианският нападател.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Марио Балотели и ако той отбележи гол в мача НансиНица, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Save