Радамел Фалкао близо до завръщане в игра

Възстановяващият се от сътресение нападател на Монако ще играе срещу Тулуза, ако получи разрешение от лекарите. Колумбиецът Радамел Фалкао ще бъде включен в групата на Монако за петъчното гостуване на Тулуза, ако премине успешно финалните медицински тестове, потвърди наставникът на „монегаските“ Леонардо Жардим. Фалкао е извън строя заради мозъчно сътресение.

Залози за победа на Монако в петък се приемат при коефициент от 2.37. Шансовете на Фалкао да се разпише в двубоя са оценени на 2.87. Коефициентът за титла на тима от Княжеството в Лига 1 е 7.50.

Контузиите са чест спътник в досегашната кариера на Радамел Фалкао. Той получи удар в главата по време на мача с Ница на 21-ви септември и оттогава не се е появявал в игра. За радост на феновете на „монегаските“, колумбиецът може да се завърне на терена в петък.

„Ако получи разрешение от медицинския щаб, Фалкао ще попадне в състава. Той остава моят първи избор за атаката на отбора“, каза Жардим.

Радамел Фалкао направи добро начало на новия сезон, разписвайки се на три пъти в шест мача във всички турнири. Монако заема втора позиция във временното класиране във френското първенство с изоставане от една точка от лидера Ница (2.62 да победи Лион в петък).

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Радамел Фалкао и ако той отбележи гол в мача, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.