Феликс Оже-Алиасим победи с 3:2 сета Роберто Баутиста-Агут в третия кръг на US Open

Феликс Оже-Алиасим победи с 3:2 сета Роберто Баутиста-Агут в третия кръг на US Open. Двамата изиграха невероятен трилър, но накрая канадецът ликуваше след 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3 в своя полза. Срещата продължи почти 4 часа.

Оже-Алиасим изглеждаше по-стабилният в началото на мача и печелеше сравнително лесно своите подавания, докато Баутиста-Агут показваше повече колебания.

Испанецът допусна по един пробив във всеки от двата сета и това бе достатъчно на съперника му да се възползва и да ги спечели, съответно с 6:3 и 6:4 в своя полза.

В третия сет Оже-Алиасим проби в началото, но още веднага Баутиста-Агут върна пробива за 2:2. След това играта бе гейм за гейм, но в самия край испанецът успя да направи втори пробив за 6:4 и да затвори сета в своя полза.

Това даде още повече увереност на Баутиста-Агут . Той  продължи с доброто си представяне и в четвъртия сет .  Oтново направи пробив в ключов момент за 5:3, след което на свой сервис довърши започнатото за 6:3, изравнявайки  резултата в мача.

В решителния пети сет обаче Оже-Алиасим отново се събуди и с ранен пробив за 3:1 успя да поеме контрола. Баутиста-Агут обаче също не се предаде и продължи да се бори . В седмият гейм  испанецът имаше три възможности да върне пробива, но не успя да използва ните една от тях и Оже-Алиасим спечели подаването си, за да поведе с 5:2. Баутиста-Агут взе своето подаване в следващия гейм, но накрая Оже-Алиасим сложи точка на спора, оформяйки крайното 6:3 на свой сервис.

bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус за Тенис. Нашата чудесна нова оферта Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири.

Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите . Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или спортни залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код!

Максималният бонус, който можете да получите, е 100.000€ или еквивалент в друга валута. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е залози На Живо, бонусът няма вече да е валиден. Залози комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.

Ако Вашият залог е успешен, ние ще добавим следните бонуси към печалбата Ви:

Вид ЗалогБонус
Двоен5% бонус
Троен7.5% бонус
4-кратен10% бонус
5-кратен15% бонус
6-кратен20% бонус
7-кратен25% бонус
8-кратен30% бонус
9-кратен35% бонус
10-кратен40% бонус
11-кратен45% бонус
12-кратен и повече50% бонус

Важат правила и условия* | Разумна игра 18+ | begambleaware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо  .  Kакто и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Феликс Оже-Алиасим победи с 3:2 сета Роберто Баутиста-Агут в третия кръг на US Open