Феновете знаят какво да направят тази вечер

да съМениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е сигурен, че феновете на мърсисайдци знаят много добре каква атмосфера здадат в тазвечерното дерби с Манчестър Юнайтед, за да направят разликата в този емоционален сблъсък. Германецът използва програмата за мача на „Анфийлд“, за да отправи комплименти за качествата на Жозе Моуриньо и неговия отбор, както и призова за уважително отношение към съперника.

live-bet365
феновете на мърсисайдци знаят много добре

„Приветствам Жозе Моуриньо, неговия отбор, щаба и привържениците на Манчестър Юнайтед на „Анфийлд“. Няма много какво повече да кажа за Жозе, което не съм споменавал преди, но все пак ще се опитам. Той е от световна класа, победител, който черпи сили от големите моменти и големите ситуации. Знам, че с нетърпение ще чака този мач срещу нас. Той ръководи отбор, пълен с футболисти от световна класа. Те подсилиха много сериозно състава, който вече и без това бе изпълнен с качество. Трябва да уважаваме нашия съперник, както уважаваме всеки друг опонент. Знам, че между двата клуба има страхотно съперничество. Ще дадем всичко от целите си сърца, за да победим. Така ще е и с Манчестър Юнайтед. Мисля, че трябва да влезем в този мач с голяма страст, но и с уважение към съперника и да се опитаме да направим от този двой нещо чудесно. Това е моята надежда.

Няма нужда да казвам на феновете на Ливърпул какви са техните отговорности за тази вечер. Те знаят много добре защо този мач е такъв, който ще принуди хора от целия свят да се събуждат по различно време, за да го гледат. Нашите привърженици знаят каква атмосфера искаме да създадат. Те знаят, че със своята подкрепа и шума, който ще създадат тази вечер, могат наистина да направят разликата, позитивната разлика.Не мога да обещая никакъв резултат, не мога дори да гарантирам за определено ниво на представяне, защото в спорта и футбола това не е възможно във всеки мач. Мога обаче да обещая, че ще бъдем наясно, че тази вечер е специална,  bet365