ФК Манчестър Сити Bet365 бонус спортни залози bonus kod bet-bg.comФК Манчестър Сити

Новини за ФК Манчестър Сити

бет365 ФК Манчестър Сити


ФК Манчестър Сити (Manchester City Football Club) е английски футболен клуб от Манчестър. Отбора се състезава в Английската висша лига.

Манчестър Сити е основан през ноември 1880 като „Сейнт Маркс“ (Уест Гортън). През 1887 е името се сменя с „Ардуик“ АФК, а от 1894 носи сегашното си име. Ставал е Шампион на Англия три пъти. Носител е на ФА къп 5 пъти, печелил е Купа на Лигата на Англия 2 пъти и веднъж е носител на КНК. Най-успешния период на отбора е през 60-те и 70-те години на ХХ век. Под ръководството на Джо Мърсър, като тогава за клуба играят играчи като Колин Бел и Франсис Лий.

От спечелването на Купата на Лигата през 1976 няма спечелен голям турнир. През 90-те изпада от Висшата Лига. А сезон 1998/1999 прекарва в третото ниво на английския професионален футбол. От 2000 година се състезава пак във Висшата лига.

Спортни залози

За спортни залози на живо, коефициенти, програма и регистрация посетете страницата за вход към bet365 букмейкър. Залагайте без значение кога и къде се намирате с бет365 мобилно приложение (bet365 Mobile App online).

След като направите верификация на сметката си в бет365, в време за bet365 mobile.bet365 мобилно приложение е достъпно за iOS и Android. Но дири без мобилното приложение на бет365, сайта си остава бърз. Тайна е в технологията на HTML5, което прави сайта по-оптимизиран и светкавичен.

bet-bg.com ФК Манчестър Сити bet365

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Вие използвате Ads Blocker

Открихме, че използвате разширения, които блокират рекламите. Молим Ви да ни подкрепите, като изключите тези разширения. Благодарим Ви!

Презареди страницата
Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro