Фонте гледа напред към Сайнтс

Защитникът на Саутхемптън Хосе Фонте се надява да използва опита и славата си от Евро 2016 за да помогне на Светците да постигнат напредък в Лига Европа. Централния бек Фонте е част от страната на Португалия, които бяха увенчани като европейски шампиони във Франция по-рано това лято, с неговия клубен съотборник Седрик Соареш също член на Селесао, който победи домакина Франция с 1-0 на финала в Париж.

Ние трябва да започнем отново и аз трябва да започна отново с чист списък.“ – Хосе Фонте

Въпреки това, докато е бил вдъхновен от такъв триумф, Фонте е наясно, че той трябва да гледа напред и да не гледа обратно назад към величието през месец юли.

Напред в отварянето на Лига Европа Група K у дома на Спарта Прага, Фонте каза в официалния сайт на клуба: „Както всички видяха, че това е страхотно лято за мен и за Португалия, но го няма вече.

„Ние трябва да започнем отново и аз трябва да започна отново с чист лист, за да пренапиша историята отново и да се постигнат много повече неща.“

„Със сигурност това ми даде по-голям опит, за да играя на сцената, така и това ми даде повече увереност и вяра в себе си и това, което можем да направим.“

„Всичко, което правиме се натрупва и това ни помага да растем. Знам, че съм по-добър играч след това.“

Светците не успяха да направят груповата фаза на Лига Европа, като бяха бити с 2-1 с общ резултат от датската страна FC Midtjylland.

Този път те се класираха автоматично за груповата фаза и са 5/2 в началото Група K, със Спарта оценен от 4/1 и Интер Милан на разположение с 4/5.

Виж всички спортни залози за Футбол от Bet365

Бет Бг bet-bg.com

Save