Форест Грийн – Транмиър 13 Май

Двубоят Форест Грийн – Транмиър от Лига 2 на Англия ще се проведе на 13 април (понеделник) от 21:45 часа. Тъй като редовният сезон вече е завършен и повечето от отборите започват да правят плановете си за новата кампания, все още има няколко страни, които ще се надяват, за да спечелят място в Уембли.

Коефициентът за победа на Форест Грийн е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Транмиър е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Форест Грийн – Транмиър: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Транмиър – Форест 1-0.

Форест Грийн – Транмиър: Прогноза

Бърз поглед към коефициентите и веднага става ясно, че нашето предложение за залози в тази среща е домакинска победа, заедно с под 2.5 гола в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 League 2 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG