ФРАНЦИЯ СПЕЧЕЛИ ОТБОРНОТО СЪСТЕЗАНИЕ В КОННИЯ СПОРТ

Франция спечели златния медал в отборното състезание по конен спорт, като получи първи златен медал от Игрите през 1976-а година в Монреал насам. Четири отбора стартираха днес деня с равни резултати, а малко преди края се наложи да извадят състезатели заради съборени препятствия. Но Франция не беше сред тези четири отбора. Германия,

Французите влязоха в този ден с две наказания заради грешки при прескоците в предишните етапи. Но все пак тимът на Франция беше близък почти до съвършенството, а и се възползва от контузията на коня на ветерана от САЩ Бийзи Мадън, което се отрази на резултата на американците. Люси Дейвис също отпадна заради четири съборени препятствия. Германия се на

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате и пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.