Формула 1: Хамилтън разколебан за титлата

Световният шампион вече не е толкова сигурен, че ще успее да защити титлата си във Формула 1.

Страхотната форма на Нико Розберг напоследък и трите му поредни победи за Гран При разколебаха колегата му от Мерцедес Люис Хамилтън, който преследва трета поред и общо четвърта световна титла. Хамилтън вече не е толкова уверен, че ще може да обърне развоя на битката с Розберг в своя полза в оставащите шест състезания до края на сезона.

Залози за победа на Хамилтън в предстоящото Гран При на Малайзия на пистата „Сепанг“ се приемат при коефициент от 2.00. Шансовете му да защити световната си титла са оценени на 1.61, а тези на Розберг да му отнеме короната- на 2.25.

Люис Хамилтън имаше 19 точки преднина в генералното класиране след лятната пауза, но Нико Розберг успя да спечели три поредни състезания и излезе начело в подрежднаето с аванс от осем точки. Хамилтън обеща да отвърне на удара, но увереността му изглежда разклатена.

„Нямам идея. Не мога да кажа дали нещата ще се обърнат в моя полза. Все още има 6 състезания, в които трябва да натискам здраво и да се надявам на най-доброто. В крайна сметка всеки сезон е различен. В момента положението е такова и в някои уикенди просто всичко се получава отлично, а в други не“, каза Хамилтън пред Motorsport.com.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.