Шампионите на НБА от Кливлънд вече търсят нов гард

Шампионите на НБА от Кливлънд Кавалиърс вече търсят нов гард, след като бяха шокирани от новината, че Мо Уилямс в крайна сметка ще се откаже от професионалния баскетбол. 33-годишният плеймейкър изрази подобни намерения по-рано през лятото, но преди седмица твърдо заяви, че ще остане на терена още година, а в крайна сметка отново промени мнението си преди броени часове и се отказа.

Генералният мениджър на Кавс Дейвид Грифин коментира, че ръководството няма проблеми с този ход на Уилямс. Местното издание Cleveland.com обаче разкрива, че вече има трима потенциални заместници на оттеглилия се от активния спорт баскетболист. Техните имена са добре познати на всички в Лигата – Норис Коул, Марио Чалмърс и Кърк Хайнрих.

За момента обаче треньорът Тайрон Лу не избързва с каквито и да е ходове, защото иска да види как ще се представи по време на тренировъчния лагер Кай Фелдър. 175-сантиметровият младок бе избран под №54 в тазгодишния Драфт от Атланта Хоукс, след което моментално бе изтъргуван в посока Охайо.

Още прогнози и залози за Баскетбол само по bet365.

Save