Шампионската лига

Шампионската лига е последният бастион на красивия футбол и драмата в европейските турнири. Всяка година там си дават среща най-добрите на Европа, а екшъните

и паметните двубои във всеки сезон не намаляват, напротив, увеличават се. Ние от Efirbet отделяме огромно внимание на футболните прогнози за Шампионска Лига, защото те са най-търсени и трудни за изготвяне. В прогнозите включваме извадни от статистики, анализи и поставяме прогнози на два знака: краен резултат и брой голове (под/над). Шампионска лига е царството на надлъгванията, на преценката, на показването на миг гениалност, който да решава дадени мачове. Тук излизат наяве гениите на Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Луис Суарес, Неймар и прочие.

Тук можем и да сядаме и да се възхищаваме на нахъсаността на отбори като Атлетико Мадрид, вдъхната им от Диего Симеоне. В турнира на богатите не минаваме и без големите изненади от така наречените аутсайдери. Никой не е застрашен от загуба срещу отбори като Лудогорец, Бате Борисов и т.н. Затова всички състави гонят пределна мотивация и това още повече вдига качеството. Финансовият фактор също изявява своята ролята, а Шампионската лига ни привлича с блясъка си и перфектната си изпипаност. И тук можеш да залагаш, но е по-различно. Не се играе лига, където имаш право на грешка, след групите всеки гол е фатален. И нерядко виждаме големи изненади. Няма такъв сайт, който да ви гарантира, че прогнозите му за Шампионска лига ще са точно, но е важно поне 60% от тях да са успешни. Отделно на изненадите, се залага на това кой ще отстрани другия в двата мача. Изключително драматично е наблюдаването на всеки двубой и атмосферата по стадионите. Сякаш всичко се променя, когато започне един от онези мачове в елиминациите на надпреварата. Всеки гол може да реши всичко и по-скоро се търси изненадата, предвид огромните коефициенти за аутсайдерите.

Всеки голям футболен фен се захласва по този турнир и няма как да подминеш магията на Шампионската лига. Тук трябва да отбележим, че нашите прогнози за Шампиосната лига са и сред най-споделяните ни публикации, като редица от тях може да откриете във Фейсбук страницата ни или в Гугъл+. По-долу може да откриете всичките ни прогнози за ШЛ по хронологичен ред.