Шросбъри – Бристол Сити 14 Януари

Двубоят Шросбъри – Бристол Сити от FA Cup ще се проведе на 14 Януари (вторник) от 21:45 часа. Както много отбори откриха в това състезание през последните няколко години, New Meadow е много трудно място за посещение. Shrews може да не е най-вълнуващият отбор в света, но те са експерти у дома.

Коефициентът за победа на Шросбъри е3.00. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Бристол Сити е 2.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шросбъри – Бристол Сити: Статистика Н2Н

Шросбъри не е побеждавал в последните си 5 срещи.

Шросбъри – Бристол Сити: Прогнозa

След отличните си усилия в Аштън Гейт, където те изравниха срещу отбор от нивото над стъпалото за крачка, Шремерите заслужават повече уважение преди домакински мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG