Ювентус Манагуа – Уолтър Ферети 26 Март

Двубоят между Ювентус Манагуа – Уолтър Ферети ще се проведе на 26 март (четвъртък) от 02:00 часа след полунощ в среща от Клаусура на Никарагуа. Ще бъдем свидетели на футболното дерби на Манагуа в ранните часове на четвъртък. Отборите са се срешали 10 пъти до момента, с три победи за домакините.

Коефициентът за победа на Ювентус Манагуа е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Уолтър Ферети е 3.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ювентус Манагуа – Уолтър Ферети: Двубой статистика

Отборите са се срешали 10 пъти до момента, с три победи за домакините. Уолтър имат пет победи, след като две от срещите завършиха при равенство.

Ювентус Манагуа – Уолтър Ферети: Online Прогноза

Очакваме убедително представяне на домакините и на база на статистиката до момента очакваме мача ди двата отбора да отбележат в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Nicaragua Primera Division можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com