Анджелик Кербер – Арина Сабаленка 13 Март bet365 tenis

Двубоят между Анджелик Кербер – Арина Сабаленка ще се проведе на 13 март (сряда) от 05:00 часа сутринта българско време в среща от 1/8 финалите на силния турнир в Индиън Уелс, САЩ (WTA Premier Mandatory).

Залози затова Анджи да вземе първия сет и да спечели двубоя се приемат при коефициент от 2.50. Шансовете на Арина да стигне до крайния успех са оценени на 1.72.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кербер обърна Наталия Вихлянцева (Рус) с 3-6 6-1 6-3 в трети кръг, като спечели 11 от последните 14 гейма в срещата. Така тя се доближи на крачка от втори пореден 1/4-финал в турнира и общо четвърти в кариерата си.

Сабаленка, която откри сезона с титла в Шънджън, елиминира Леся Цуренко (Укр) с 6-2 7-5 в трети кръг. Така тя достигна до първия си 1/8-финал на „BNP Paribas Open“, където участва за втори път.

Победителката от двубоя между Кербер и Сабаленка ще играе за място във финалната четворка със 7-кратната шампионка от Големия шлем Винъс Уилямс (САЩ) или Мона Бартел (Гер). Уилямс е спечелила и трите си досегашни мача с Бартел без да загуби сет в тях (1.83 за нова „чиста“ победа на американката).

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 tenis само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com