Анже – Монако събота 02 Март bet365 league 1

Двубоят Анже – Монако от Лига 1 на Франция ще се проведе на 02 март (събота) от 21:00 часа. Под ръководството на Леонардо Джардим, Монако най-накрая започна да се движи, след като най-накрая донесоха някакви „плодове“ под формата на покачване до 16-то място в таблицата.

Коефициентът за победа на Анже е 3.25. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Монако е 2.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Анже – Монако: Статистика Н2Н

Монпелие не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Преди година Бордо бяха номер 8 в класирането с 35 точки. Сега са номер 13 с 32 точки.
Монпелие нямат победа в последните си 7 мача като гост.

Анже – Монако: Прогноза

Анже в момента седи на 12-то място в класацията и в последно време участваше в огромни спектакли срещу отбори като Ница, Страсбург и Дижон, но загубата от миналата седмица ще ги нарани лошо. Беше изключително тясна игра, но те трябваше да победят отбора от дъното на класацията Guingamp. Вместо това те загубиха с 1: 0.

Това завърши победната им серия от три мача, което беше истинска проверка за реалността на Стефан Мулен. Те изглеждаха много самонадеяно преди мача и бяха притеснени от борбата срещу Гингам, като екипът на Мулен управляваше само един изстрел. Анже имат доста солиден домашен рекорд с три победи в накуп на Stade Raymond-Kopa.

Въпреки това подкрепяме Монако, за да спечелят тук. Тяхното изпълнение на добри резултати е постигнато чрез упорита работа в двата края на терена и с Анже, който загуби миналата седмица, мъжете на Jardim трябва да победят тук. Анже са вкарали във всеки от последните си девет домакински мача, но в крайна сметка подкрепяме Монако, за да спечелят трите точки в победата с 2: 1, продължавайки добрия си рекорд срещу les Scoistes.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerBET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com