Аталанта – Болоня четвъртък 04 Април bet365 it

Двубоят Аталанта – Болоня от  Серия А на Италия ще се проведе на 04 април (четвъртък) от 22:00 часа. Друг успех през уикенда тласна Atalanta на пето място, оставяйки ги само на три точки от първите четири. Те остават в надпреварата за Шампионската лига, но първо трябва да се изправят срещу Болоня.

Коефициентът за победа на Аталанта е 1.45Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Болоня е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аталанта – Болоня: Статистика Н2Н

Болоня не е побеждавал в последните си 6 мача срещу Аталанта.
Болоня са в победна серия от 3 мача.
Аталанта нямат загуба в последните си 5 мача.

Аталанта – Болоня: Прогноза

И двата отбора са отбелязали гол с последните шест домакински мача на Аталанта. Докато от началото на октомври не са били побеждавани у дома си. La Dea са сред най-добре представящите се страни в лигата, със средно по 1.8 гола на мач у дома.

Имайки предвид това, залагаме на двата отбора да отбележат в четвъртък, заедно с домакинска победа за la Dea.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie A можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com