Байерн (Мюнхен) победи с 6:0 Волфсбург

Байерн (Мюнхен) наказаха Волфсбург с 6:0, постигайки осемнадесетата си победа за сезона . Резултатния успех изстреля шампионите на върха в таблицата .

Роберт Левандовски вкара два гола .  С първото си попадение задмина Клаудио Писаро и еднолично оглави списъка с чуждестранните реализатори в историята на Бундеслигата . Полският голмайстор вече има 197 гола на сметката си. Серж Гнабри също записа силен мач, а Франк Рибери напомни за класата си, включвайки се от пейката след почивката.

Напълно очаквано срещата започна с натиск от страна

на домакините . Роберт Левандовски можешe да открие резултата още в 3-ата минута. Полският голмайстор овладя елегантно топката във вратарското поле, но ударът му не бе достатъчно силен. Баварците продължиха да пресират, а играта се развиваше предимно в половината на Волфсбург.

“Вълците” се бяха прибрали зад центъра и разчитаха най-вече на контраатаки . Първото по-добро положение за тях дойде в 27-ата минута, когато Яник Герхарт стреля с глава, но не затрудни Нойер. След близо половин час игра Левандовски отново създаде работа на Коен Кастеелс с хубав удар от границата на наказателното поле.

Футболистите на Нико Ковач откриха резултата в 34-ата минута  . Серж Гнабри завърши отблизо отлична акция, развила се по десния фланг.

Йошуа Кимих показа страхотно самочувствие и техника, пробивайки добре, за да намери Томас Мюлер в наказателното поле. Той от своя страна центира по перфектен начин, сервирайки топката на крака на Серж Гнабри, който преодоля Кастеелс от по-малко от метър за 1:0. Само три минути след това дойде и времето на Левандовски. Полякът порази Волфсбург за пореден път, след като Тиаго подаде от дълбочина на Гнабри, а той комбинира с деветката на Мюнхен, за когото не представляваше проблем да прати топката в опразнената врата – 2:0.

Байерн продължи да пресира и след подновяването на играта, като домакините имаха нужда от едва седем минути през второто полувреме, за да стигнат до третия гол за съботния следобед. Тиаго асистира на Хамес Родригес, който с удар по земя с левия крак от границата на наказателното поле порази долния десен ъгъл на Кастеелс за 3:0. Малко след това Нико Ковач направи две смени – Леон Горетцка влезе на мястото на Хави Мартинес, а Франк Рибери замени изигралия перфектен двубой Серж Гнабри.

В следващите петнадесетина минути добри възможности се откриха преди Тиаго и Левандовски, но и двамата не успяха да реализират.

Горетцка отправи силен шут извън наказателното в 67-ата минута, но Кастеелс демонстрира отличен рефлекс и изчисти в корнер.

Резервата Рибери се включи силно, като след само двадесетина минути на терена, асистира за четвъртия гол, който бе дело на Томас Мюлер. Вече бившият национал на Германия отбеляза с премерен удар по земя за 4:0, а феновете го аплодираха на крака. В 82-ата минута се случи нещо рядко срещано, защото Йошуа Кимих отбеляза с глава за 5:0, а в 84-ата Левандовски вкара за втори път, също с глава, насочвайки неспасяемо в мрежата центриране на Рибери – 6:0.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.