Байер Леверкузен – Вердер Бремен 17 Март bet365 de

Двубоят Байер Леверкузен – Вердер Бремен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 17 март (неделя) от 14:30 часа. Леверкузен избухна миналата година, но новият шеф Питър Бос, който бе доведен да замени бившия треньор Хайко Херлих през зимната почивка, наистина успя да подобри отбора до максимум.

Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 1.60. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Вердер Бремен е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байер Леверкузен – Вердер Бремен: Статистика Н2Н

Като домакин, Леверкузен не е губил от Вердер в последните 3 срещи помежду им.
Вердер нямат загуба в последните си 5 мача като гост.
Вердер нямат загуба в последните си 9 мача.

Байер Леверкузен – Вердер Бремен: Прогноза

След като погледнем статистиката, нашето внимание пада върху по-малък залог на „над 3.5 гола“ тук. Рекордите и атаките на Бремен и Леверкузен в отбранителна форма са перфектната комбинация за пазарите на целите. Мачовете на Леверкузен през 2019 г. показаха 28 гола, средно по 3.5 гола на мач – петият най-голям брой в лигата. Освен това, Бремен не е твърде далеч от това, с 23 попадения в осемте си мача досега – средно малко под три за мач. А с над 3.5 гола в 50% от домакинските мачове в Леверкузен този сезон трябва да има някаква стойност на този пазар.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG