Блякбърн – Стоук Сити 06 Април bet365

Двубоят Блякбърн – Стоук Сити от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 06 Април (събота) от 17:00 часа. Две страни, които са твърдо в средата на класацията се срещат в събота, като нито една от страните не е под голямо напрежение. И двете страни се търкалят към края на сезона, но как ще се справят тук?

Коефициентът за победа на Блякбърн е 2.70. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Стоук Сити е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Блякбърн – Стоук Сити: Статистика Н2Н

Статистиката на Стоук като гост този сезон: 2-12-5.
Дани Греъм е голмайстора на Блекбърн с 13 гола. Беник Афобе има 8 гола за Стоук.
Ричард Смолууд има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Блекбърн. Джеймс МакКлийн е с 10 за Стоук.

Блякбърн – Стоук Сити: Прогноза

Домакините са спечелили само веднъж в последните си 10 мача, което показва, че те всъщност са приключили този сезон. Роувърс изглеждаше сигурен за известно време, което изглежда се е отразило на техния отбор. Те имат почти нямат за какво да се борят, така че е трудно този уикенд нещо да се промени. Посетителите обаче са изравнили седем от осемте непобедени мача. Посетителите отбелязаха в 12 от 19-те си пътувания и сега са на гости на Блекбърн, които са загубили само пет пъти в 19 домакински мача. Това ни накара да подкрепим равенство, когато тези два отбора се срещнат, което се е случило в последните четири мача на Стоук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com