Борусия Дортмунд – Волфсбург 30 Март bet365 de

Двубоят Борусия Дортмунд – Волфсбург от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 30 март (събота) от 16:30 часа. След загубата от Аугсбург, Дортмунд трябваше да се върне обратно и да направи точно това, което направиха. Мъжете на Лусиен Фавр спечелиха срещу Щутгарт на това място.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 1.50. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Волфсбург е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия Дортмунд – Волфсбург: Статистика Н2Н

Като домакин, Дортмунд не е губил от Волфсбург в последните 6 срещи помежду им.
Преди година Волфсбург бяха номер 15 в класирането с 25 точки. Сега са номер 7 с 42 точки.
Статистиката на Дортмунд като домакин този сезон: 11-2-0.

Борусия Дортмунд – Волфсбург: Прогноза

Като вземем предвид казаното по-горе, залогът, който се откроява, е „Дортмунд да спечели и двата отбора да отбележат гол“. Волфсбург има качеството за контраатаки,  макар че общите им усилия като гост показват, че едва ли ще имат достатъчно, за да надскочат домакинството, което е много силно в момента. Тяхната примамлива атакуваща линия, която наскоро изпрати шест гола в Байерн, също може да попречи на посетителите.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG