Борусия Дортмунд – Щутгарт 09 Март bet365 Бундеслига

Двубоят Борусия Дортмунд – Щутгарт от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 09 март (събота) от 16:30 часа. Борусия Дортмунд се нуждае от голямо представяне в събота. Мъжете на Лусиен Фавр имат слабо представяне през последните няколко седмици, тъй като имат само една победа от осем.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 1.28. Равенството в мача е оценено с 5.50. Коефициентът за победа на Щутгарт е 11.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия Дортмунд – Щутгарт: Статистика Н2Н

Като домакин, Дортмунд не е губил от Щутгарт в последните 10 срещи помежду им.
Щутгарт нямат победа в последните си 6 мача като гост.
Преди година Щутгарт бяха номер 12 в класирането с 30 точки. Сега са номер 16 с 19 точки.

Борусия Дортмунд – Щутгарт: Прогноза

Защитата на Щутгарт обаче е много по-лоша. Интересното е, че докато южните германци не успяха да вкарат в нито един от последните си осем излета в Бундеслигата (W1 D2 L5), те допуснаха масивните 20 гола за този сезон – средно почти три за мач. Мъжете на Weinzierl са спечелили само 1 от 12-те си гостуващи мача през 2018/19, а също така имат честта за втора най-лоша защита в лигата. Дортмунд има огромна възможност да се върне на пистата и колко гола може да отбележат е единственият истински въпрос. Тъй като Щутгарт се съгласява многократно в 9 от последните си 11 гостувания, не е неразумно да очакваме няколко. Нашата прогноза: 3-1 Борусия Дортмунд.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG